Thursday, August 4, 2011

Kereta Idamanku

Assalamualaikum.. Ni saje2 post.. Sekali sekala nk berangan.. Takut bosan je asyik entry dakwah jek.. Jd ana nk ckp tentang kereta idaman ku. Hehehe.. xsabar nk kerja sb nk pergi haji, nk beli kereta, nk meminng orang tuuu.. Byk lagi la perancangan ana.. nak tahu x kereta idaman ana? Jeng jeng jeng

                              Tadaaa.. My Furture Gen 2.. Dapatkan di pasaran sekarng!!!
                                     Beza Gen2 cps dgn Gen2 biasa pd bumbung dia
                                                     gambar dari tepi.. cantik...
                                        enjin cps 1.6 liter.. xlaju tp bolehla.. huhuhu
                                            ni bahagian dalam kereta.. lawa kan..
                                         seat untuk ana n isteri yg cukup elegance

Haa ni kereta zaman bujang je. Ana nk pkai untuk p ngajar nanti InsyaAllah. Xde la mewah pn sb ni semua jz keduaniaan. Pakai yg termampu sudah cukup. Untuk isteri ana nanti, myb dia nk pakai kereta Myvi..

                                        Ini untuk isteri ana. Nak beli sendiri yeee..

Apabila dah ada family, dah ada anak yg ramai, xleh pakai kereta kecil dah. Ana nk biar semua selesa bila balik kampung mase nk raya. Cuba teka apa?





Yeahh.. Toyota Fortuner.. Uuuuu.. Lawanye.. Xsabar nk memilikinya.. Sekiranya xdapat, maknanya Allah nak ana membuat benda yg lebih baik. Ini hanya cita2, jika Allah izin, ana akan miliki, jika x, ada benda lain Allah akan bagi. Wallahualam bimurodih..

6 comments:

azwa amani said...

cantik2...fortuner warna putih lagi cantik...hehehe...aminnn Ya rabb..semoga semua yg diimpikan Allah makbulkan

Muslimin Ibnu Hassan said...

thanks a lot. ni doa tuk ana or tuk dri sendiri ni? Em moga Allah makbulkan. Em xde gmbar fortuner putih yg menarik.. hehehehe

Terbang Bersamaku said...

wah, dah plan dah jenis2 kereta die...(^____^)
kereta idaman sy honda, tp tak tau bbile boleh dpt..buat mase nie guna kereta buatan malaysia jer..
smoga segla impian awk tercapai...

Raja Noraniza said...

so sewwwwitt... (jealous2).. :(

Muslimin Ibnu Hassan said...

Terbang Bersamaku: Owh honda pn ok jgk. tp permulaan ni pkai yg biasa dlu. nti ble kwangn dh ok, bru beli ye

Muslimin Ibnu Hassan said...

Raja Noraniza: xpayah jeles, nk beli sendiri yee.. huhuhu

Relaxing Music

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...